Bezorging & ophalen

Je kunt ervoor kiezen om de Segway te laten verzenden of deze op te komen halen. 

Wordt de Segway voor 17:00 besteld op werkdagen? Dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden. Houd rekening met een levertijd van 1 a 2 werkdagen.  Het hangt af van PostNL hoe snel je de bestelling binnen hebt.

Voor het ophalen de Segway kun je het beste contact opnemen via 076 763 1953 of info@refreshedestep.nl

Retourneren

Ben je niet tevreden met de elektrische Segway? Dan kun je deze binnen de 14 dagen bedenktermijn zonder opgave van reden terugsturen. De Segway dient wel ongebruikt in de originele doos teruggestuurd te worden. Als er gebruik is gemaakt van de Segway en je wil deze toch retour sturen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen met u meedenken over een oplossing. Meld het even via de mail als je gebruik wil maken van de 14 dagen bedenktermijn. Dan ontvang je van ons de instructies om de Segway te retourneren.

14 dagen bedenktermijn

Ben je er nog niet over uit of de Segway iets voor jou is? Dat is geen probleem! Je hebt namelijk 14 dagen bedenktijd na ontvangen van de elektrische step. Kom je er toch achter dat het niks is voor jou? Dan mag je de elektrische Segway terugsturen als deze nog ongebruikt en verpakt is in de originele Segway doos.